Deva Premal, Miten en Manose geven ook dit jaar, op 16 en 17 oktober, 2 concerten in Kunstlinie Flevoland Almere 

Deva Premal en Miten ontmoetten elkaar vele jaren geleden in de ashram van Bhagwan in Poona, India. Zij zijn sanyasins van Osho (Bhagwan). Zij hebben inmiddels 12 jaar de wereld rond gereisd en talloze mensen geïnspireerd met Deva’s bezielde uitvoeringen van oude Sanskrit mantra’s, Mitens inspirerende muziek en de ‘sacred flute’ van Manose.

Zij worden op de tournee vergezeld door de Canadees Joby Baker op bas en toetsen, en de Deense percussionist Rishi. Met elkaar scheppen zij een muzikale brug tussen onze lawaaierige wereld en meditatie.

De concerten werken voor velen transformerend. De stemmen, de muziek en het gezamenlijk chanten roepen een sjamanistische ontmoeting van lichaam, mind en spirit op.

Hun muziek is wereldwijd met groot enthousiasme ontvangen.

Muziek voor hart en ziel 

Deva Premal

 is een internationaal bewonderde zangeres van spirituele liederenDeva Premal en Miten hebben eeuwenoude mantra's, b.v. de Gayatri mantra voor een groot publiek toegankelijk en bekend gemaakt.

Daarnaast brengen ze veel eigen muziek.

Deva Premal & Miten and Manose nodigen een ieder uit de kracht van mantra’s te ervaren tijdens hun Soul of Mantra tournee.

Deva Premal, afkomstig uit Duitsland, heeft een klassieke muziek opleiding.

De wortels van de Engelsman Miten liggen in de rock en roll uit de jaren 70. Daarna verdiepte zijn muziek zich door reizen naar India en meditatie.

Samen brengen zij al jaren muziek die hart en ziel beroerd.

Meer info over Deva Premal en Miten: www.DevaPremalMiten.com 

 

 “We’ve seen so many people — Deva and I included —

 become spiritually reconnected as a result of chanting

 them. Personally, the dusty cobwebs and darker

 corners of my life have been washed clean by mantras.” Miten

Alle info : www.livingsatsang.nl 

Tickets verkrijgbaar : https://kaf.nl/podium/agenda/seizoen-2018-2019/deva-premal-miten-with-manose-the-soul-of-mantra-live/