Pelgrimage: Tour-de-Sri-Lanka

  • Ivar

    Van 6 september t/m 1 oktober organiseren we voor de tweede maal de boeddhistische pelgrimage: Tour-de-Sri-Lanka.

    Deze reis gaat langs de plaatsen waar het boeddhisme groots wordt beleefd met tempelcomplexen, kloosters en veel, heel-veel natuur. We gaan geen poppetjes kijken maar participeren in puja's, meditatie bijeenkomsten en geven ruimte aan ons eigen proces.Elke dag is er een programma, je staat vrij eraan deel te nemen of niet. 

    Elke dag is er ook een lezing en uitleg van wat hier-en-daar gebeurd is en te zien is.Naast boeddhisme krijgt ook de natuur een belangrijke rol en eigenlijk gaan deze 2 naadloos in elkaar over. Veel tempels die we bezoeken liggen diep in de bossen waar we met een fiets naar toe gaan. In het berggebied gaan we wandeltochten maken naar theeplantages, watervallen en uitzichtpunten. 

    En natuurlijk bezoeken we Galle, een Hollands dorp uit de VOC periode die nog onveranderd is. En tot slot de zee, ook deze gaan we herhaaldelijke opzoeken.

    - Informatie avond -

    Op dinsdagavond 6 juni (20:00-21:30 uur) is er een informatie avond over deze reis. Je krijgt alle info, ins-and-outs, fotomateriaal en je kan alle je vragen kwijt.

    Voor alle info en aanmelding kan hier kijken.

  • Ivar