Natuurgeneeskundig therapeut Susanne Prins organiseert van 18 t/m 23 mrt een week wandel-vasten in Winterswijk. Dit doet ze in samenwerking met Henk Schuring.

Het wordt een week van persoonlijke retraite, helemaal tot rust komen, verwend worden en je lichaam van binnen schoonmaken. Een letterlijke lente-schoonmaak, want 21 maart begint de lente!

De combinatie wandelen en vasten is zeer effectief. Want wandelen bevordert de vitaliteiten en de ontgifting werkt sneller. In het wandelritme komt endorfine in de hersenen vrij die zorgt voor ontspanning en een goede stemming.

Het wordt een week waarin naast het wandelen ook plaats is voor yoga, meditatie, dans, (tarot)kaarten leggen en misschien verhalen vertellen/luisteren bij een kampvuurtje.

Ben je ook zo enthousiast over dit bijzondere weekje weg? Wil je lekker schoon de lente in? Geef je dan uiterlijk dit weekend (voor 4 mrt) op via onderstaande contactgegevens!

t: 026-3894853

e: info@susanneprins.nl

i: www.susanneprins.nl/reinigingsweken.htm

Leuke bijkomstigheid is dat deze week goed te betalen is! Zeker als je het vergelijkt met andere sapvastweken in Nederland.