Velen raken hun oorspronkelijk pad kwijt in het leven. Hun levensdoel, de stroom vanuit de bron (Hogere Kracht, het Licht, God of hoe je dat ook noemt voor jezelf).

Hierdoor stroomt de energie van de bron niet door vanwege blokkades of stroomt door naar dingen die niets te maken hebben met jouw persoonlijk doel in dit leven.

Hierdoor kun je contact met jezelf verliezen en met je mooie hart. Hierdoor kun je dingen die mooi zijn moeilijker naar je toetrekken of behouden.

Ritueel om geluk aan te trekken

Dit is een oud ritueel vanuit het Siberische sjamanisme. Het werd gedaan door de sjamaan met een ieder die de volwassen leeftijd had bereikt, zijn richting in het leven had verloren, een wens had om neer te zetten in de toekomst, dingen los wilde laten of meer geluk naar zich toe wilde trekken.

Om geluk te kunnen ontvangen moeten wij eerst ruimte scheppen en dat doen wij door dingen uit het verleden los te laten. Alles wat we nog meedragen maar niet meer nodig hebben. Alles wat ons in de weg staat om gelukkig te zijn loslaten.

Hiervoor wenden we ons allen naar een spirithelper (gids) die te maken heeft met het verleden en vragen om alle lichaamsongemakken, problemen in relaties, negatieve emoties en gedachten, blokkades van welke aard dan ook weg te nemen. Hier ontstaat een krachtig healingveld waarbij je vervuiling, blokkades, energieën van buitenaf los kunt laten.

Dit veld zal je healen van dingen die je in de weg staan om in het dagelijkse leven te leven met vreugde en kracht.

Volgorde ritueel :

Stap 1 loslaten

Stap 2 wens neerzetten

Stap 3 wat doe je in ruil voor je wens

Stap 4 contact met de bron en met je

oorspronkelijke levensdoel + kracht

Stap 5 integratie om geluk te behouden

Dit ritueel wordt gehouden in Amsterdam op 25 oktober 2011 van 20.00 tot 22.00 uur.

Voor meer info en inschrijven zie onze website: www.siberischsjamanisme.nl