INTRODUCTIEWORKSHOP MEDITATIEVE HEALING

SAT NAM RASAYAN

Zaterdag 21 april 2007, Aquamarijn, Eindhoven

* De Methode

Sat Nam Rasayan is een meditatieve healing is gebaseerd op de genezende werking van het bewustzijn. Het is een zachte en meditatieve vorm van healing, die zowel lichamelijk, mentaal als emotioneel en spiritueel op de mens inwerkt.

Meditaieve healing maakt gebruik van een specifieke staat van het transcendente bewustzijn, die de ?sacred space? wordt genoemd. De sacred space brengt healing te weeg, zowel bij jou als bij je cliënt. Je bewustzijn is transcendent als je de werkelijkheid meer en meer ervaart zoals zij is, zonder haar te filteren door eerder opgedane concepten en ervaringen. Via het vergroten van je alertheid en het aandachtig voelen van je lijf met al haar subtiliteiten en veranderingen, kom je in contact met de sacred space.

* De Resultaten

Het eerste resultaat van Meditatieve healing is een diepe ontspanning, na enige oefening kan je o.a. pijn verlichten, blokkades in lichaam en psyche behandelen en het energieniveau van je cliënt verbeteren. Ook krijg je inzicht in de diepere lagen van een ziekte of probleem.

* De Traditie

Meditatieve healing is oorspronkelijk afkomstig uit India en Tibet en maakt deel uit van de Kundalini yoga traditie. In de workshop komen ook oefeningen en meditaties uit deze traditie aan de orde.

Meditatieve healing ? de stroom van essentie in waarheid- is de kunst van het niet-handelen: je geeft de werkelijkheid, zoals jij haar ervaart, ruimte, waardoor weerstanden zich kunnen oplossen.

Docenten: Tina van Hees en Rajk van Grinsven

Datum: 21 april 2007

Tijd: 10.00 tot 16.00 uur

Locatie: Aquamarijn

Kosten: ? 30,- (zelf lunch meenemen)

Info/opgave: Rajk van Grinsven 06 ? 137 818 67

Tina van Hees 040 211 41 83/ 06 53 79 74 91

Email: meditatiefhealen@dse.nl

Web: http://meditatiefhealen.dse.nl